top of page
ALGEMEEN
image00026.jpeg

Wat een gezellige kerstmarkt!

Op donderdag voor de kerstvakantie staat jaarlijks onze kerstmarkt gepland. 
Weken op voorhand wordt en hard in alle klassen geknutseld. Alle knutselwerkjes worden prachtig tentoongesteld in verschillende kraampjes. Ons kerstkoor treedt er tweemaal op, ook de lokale fanfare leukt de kerstmarkt op met wat muziek. Honger kan je stillen door de verse smoutebollen gemaakt door onze hardwerkende ouderraad! 
Het barst er van gezelligheid! 

IMG_20231206_091952.jpg

Hij kwam, hij kwam, die lieve goede Sint!

Wat een avonturen beleefden we weer in Ter Ham de afgelopen week!
Vorige week vrijdag zagen we bij het ochtendgloren een tentje op het kleutergebouw staan. Er hingen Sinterklaasvlaggetjes aan en twee ballonnen... Een gele en een rode! Vele kinderen vonden dat al wat verdacht! Juf Kaat riep ons samen bij de brandtrap en vertelde ons dat ze die nacht niet veel geslapen had. Toen ze donderdagavond aan het werken was, hoorde ze plots veel lawaai. Toen ze buiten een kijkje ging nemen, zag ze op het dak een Piet staan. Hij stond te bibberen op z’n benen. Hij durfde niet meer te bewegen. Hij had hoogtevrees! Kun je dat geloven? Juf Kaat probeerde alles om hem terug beneden te krijgen. Ze lokte hem zelfs met een stukje speculaas, maar nee hoor... Piet bleef waar hij was! Ten einde raad belde ze haar man op. Hij zette een tentje op. Piet bleef bij ons enkele daagjes logeren. Jammer dat hij zo bang was, want hij durfde zich overdag niet tonen! Maandag ontvingen we een brief en enkele opsporingsberichten van de Sint. Hij was op zoek naar Ukelelepiet. Wij wisten uiteraard waar hij was. Juf Kaat stuurde een brief naar de Sint. Zo was ook hij op de hoogte! ;)

Woensdag hebben we hem allemaal samen opgewacht! Meester Jo regelde het vervoer en zo kwamen ze in stijl aan op school! Sinterklaas had een hoogtewerker geregeld om Ukelelepiet van het dak te halen. Wat was hij bang! Gelukkig had hij al nachten kunnen oefenen. Samen met Ukelelepiet zongen we de pannen van het dak! Ze verwenden ons met veel snoepgoed en cadeautjes! Tijdens de speeltijd speelden ze samen met ons op de speelplaats. Wat een toffe dag!

1.jpg

Nieuws uit Turkije!

Deze week ontvingen we een prachtig bericht van Suzy over de kleuterschool Sunta Keita in Senegal.

Vorig schooljaar trotseerden we weer en wind om geld bij elkaar te stappen voor hen! 

Benieuwd naar het vertederend bericht? Je kan het hieronder lezen! 

Klik op de foto hiernaast voor meer beeldmateriaal.

 

Dag Ter Ham, dankzij jullie bijdrage kunnen deze 10 kinderen naar school. Vijf kinderen uit de eerste kleuterklas en vijf uit de 2de kleuterklas. Deze school die telt 71 ingeschreven kinderen en wekelijks bezorgen we hun een rijstmaaltijd met wat groenten en een eitje, wat kip of een visje. Ze worden ook ondersteund met wat lesmateriaal, ķnuffels enz. Bedankt!

Daarnaast stuurde ook Sevilay een berichtje naar onze school. Zij is vrijwilligster bij het V.Med Luc Beaucourt. Na de aardbeving in Turkije zamelden ze geld in om de mensen daar te helpen. Onze school schonk een deel van onze vastenvoettocht aan deze organisatie. Het geld werd zeer nuttig besteed! Mede met ons geld werd een school in Hatay opnieuw opgebouwd. Onze cheque werd persoonlijk overhandigd aan de leerlingen van deze school.

Nogmaals bedankt sponsors en stappers!

IMG_20231106_084932.jpg

Helm en fluo, het perfecte duo!

De nieuwe week startte op onze school met een ludieke actie in het kader van de verkeersveiligheid. Nu het vroeg donker wordt, is het belangrijk dat onze voetgangers en fietsers opvallen en dus hun fluohesje dragen. Onze juffen en meester versierden, met toestemming van het gemeente, het De Prooststraatje met leuke slogans. Al onze helden gehuld in hun fluohesje mochten door een haag van fluohesjes binnenstappen. Juf Ingrid en juf Stéphanie, van kop tot teen gefluoresceerd, moedigden iedereen aan en gaven uitleg over de actie. Want vergeet niet: “In het verkeer moet je worden gezien!”.

IMG_20230331_130801.jpg

Vastenvoettocht - Stappen voor het goede doel!

Enkele weken geleden kwam Suzy ons meer vertellen over de kleuterschool Sunta Keita in Senegal. Tijdens een boeiende voorstelling, met begeleidende foto’s, kwamen we heel wat meer te weten over hoe mensen en kinderen daar leven. Suzy en haar man zetten zich al jarenlang in voor de lokale bevolking en het kleine schooltje. Met veel passie overtuigde ze ons om ons best te doen om geld bij elkaar te sprokkelen. We zijn ervan overtuigd dat het ginder goed besteed zal worden!
Naast het schooltje in Senegal denken we tijdens het stappen ook aan de gruwelijke aardbeving in Turkije en hele vele leed. Met een deeltje van ons geld willen we ook daar de mensen verder helpen!

Het weer beloofde niet veel goeds, maar dat hield geen enkel Ter Hammertje tegen! We trokken stevige stapschoenen aan en een goede waterdichte jas en begonnen aan onze avontuurlijke tocht. Met de wind op kop wandelden we door straten en velden van Steenokkerzeel (en Nederokkerzeel). We trotseerden enkele stevige regenbuien. Niemand kan zeggen dat we weinig moeite deden voor het bedrag dat we bij elkaar stapten! ;)

We verzamelden maar liefst 3 517 euro! Een knap bedrag!
Bedankt stappers! Bedankt sponsors!

IMG_20230329_095356.jpg

Jeugdboekenmaand 'GELUK!'

Op woensdag 1 maart startte de jeugdboekenmaand. Dit schooljaar was het thema 'GELUK'. Op school werkten alle klassen rond het boek 'Geluk voor kinderen' van Leo Bormans. Elke klas koos een vogel en werkte een activiteit uit. Alle mooie dingen konden we deze week van elkaar bewonderen. In de kapel werd een tentoonstelling gemaakt. We waren onder de indruk van elkaar! Onze school zit vol talent.

IMG-20230304-WA0005.jpg

Complimentendag - Dat doet deugd!

De dag begon met drie feeën die complimenten strooiden aan de schoolpoort. Niet alleen de kinderen kregen een compliment, maar vooral de ouders werden geviseerd! Nadien trokken we naar de klas om tijdens het voorleesontbijt naar het verhaal van Dipper (boek: Geluk voor kinderen – Leo Bormans) te luisteren. Dipper leert ons om jezelf te aanvaarden en om je goed in je vel te voelen.
Vervolgens schreven we complimenten aan onszelf op een blaadje van een boom. Want complimenten geven aan elkaar is gemakkelijk, maar waar vinden we onszelf goed in? Heel de school deed mee! De complimenten kan je bewonderen aan de complimentenboom op het raam van de refter.
Tijdens de speeltijd mocht iedereen het podium beklimmen om complimenten te geven aan elkaar. Heb je de lange rij al gezien? De kinderen kregen er geen genoeg van!

20221219_090745.jpg

Advent - Aftellen maar...

En of we er ingevlogen zijn dit jaar!

De tijd gaat snel als je het fijn hebt! Zo moeten we vaststellen dat de kerstvakantie al lonkt!

Met de hele school kijken we uit naar het mooie feest 'Kerstmis'. Overal zie je lichtjes verschijnen!
Daarom staken we met z'n allen elke week van de advent samen een kaarsje aan.
Sfeer en gezelligheid kan je echt wel zelf maken. Dankbaar zijn voor alles wat je hebt, is een mooie eigenschap. Het nieuwe jaar dat er weer aankomt vol goede voornemens...  Het zijn allemaal kleine en fijne dingen waar we graag aan denken en werk van maken. Ter Ham wenst iedereen gezellige feestdagen toe en een heel gelukkig 2023!

IMG_7949.JPEG

Sinterklaas - Een huwelijk in de maak?

Wat een dolle week hebben we hier op school achter de rug! Vorige week maandag lagen er plots overal in de gangen en klassen hartjes. Niemand wist wat dat betekende. Juf Kaat en juf Mieke kwamen in de namiddag elke klas een bezoekje brengen. Ze vroegen ons wie die hartjes had gestrooid. Helaas kon niemand van ons een antwoord geven op hun vraag. Ze vertelden ons ook dat ze een telefoontje hadden gekregen van Bpost. Er zou een belangrijke brief voor onze school aangekomen zijn. De brief zag er zo speciaal uit dat ze vroegen om de volgende dag ’s morgens te verzamelen aan de brandtrap. De postbode zou deze met spoed komen brengen!

Dinsdagochtend stonden we in spanning te wachten. Om 9 uur stipt reed een auto van Bpost onze speelplaats op. De papa van Elena en Landon had de brief, geadresseerd aan onze school, op het postkantoor gevonden. Juf Kaat las de brief voor. Het was een hele liefdesverklaring ondertekend door ‘Piet’. Nu vielen de puzzelstukjes in elkaar. Waarschijnlijk was hij de dag ervoor al die hartjes komen strooien! Piet was tot over zijn oren verliefd op een juf. Aan de brandtrap ontstond een kleine discussie tussen de juffen. Ze wilden allemaal wel naar Spanje verhuizen met Piet. Het was nog een mysterie wie echt de gelukkige was. Vrijdag vonden we restanten van een etentje. Een mooi gedekte tafel vol lekkernijen werd achtergelaten. Maar wie was toch de gelukkige? Maandagmiddag kreeg elke juf een e-mail van PostPiet. Hij stuurde ons een mailtje met een speciale boodschap. Piet maakte een filmpje waarin hij verklapte dat hij heel zijn leven met de juf wou delen. Hij had een bijzondere verrassing voor haar in petto. Niemand van ons mocht iets verklappen. Hier kan je de boodschap nog eens bekijken!

 

Vandaag stonden we allen klaar om Sinterklaas te verwelkomen. Juf Kaat was in geen velden te bespeuren. Waar was ze toch? Ze kon deze belangrijke dag toch niet missen? Sinterklaas en zijn Pieten kwamen aan in een mooie bruidskar getrokken door twee sierlijke paarden. Dat was die Piet dus van plan!! Hij nam zelfs de burgemeester mee om het huwelijk te voltrekken. Het werd al snel duidelijk dat juf Kaat zich had verstopt. Met een sluw listje lokten we haar uit haar verschuilplaats. “BRAAAAAAAND! BRAAAAAAAAAND!” Een angstige juf Kaat liep uit haar bureau op zoek naar de brandhaard. GEFOPT! Eenmaal Piet haar in het vizier had, liet hij haar niet meer los! Als een speer liep hij naar haar toe en ging hij op één knie zitten. Hij stelde DE vraag, maar helaas zag juf Kaat het niet zitten om te trouwen met Piet. Ze wou onze school niet achterlaten (en ze heeft al een lieve man ;)). Piet werd getroost door alle kinderen. Hij beleefde nog een superfijne dag! Tijdens de speeltijd gaven ze ons allerlei cadeautjes voor op de speelplaats en in de klas!

 

Dank u Sinterklaas en Pieten! Wij zijn jullie heel dankbaar voor al het lekkers en de fijne cadeautjes! Hopelijk tot volgend jaar!

DSCN1334.JPG

D-A-N-K-U ... DANK U! Dag juf Viviane!

Verdiend na zoveel jaren. 

Het werk door jou gedaan! 

Nu nog meer genieten

met pensioen als nieuwe baan! 

Bedankt juf Viviane voor je torenhoge inzet jarenlang! 

Je beloofde ons dat we nog niet van jou vanaf waren. 

We zien je volgend schooljaar graag terug als vrijwilliger! 

Bedankt... en zeker tot ziens!

SAM_3950.JPG

Ter Ham zomert! - Een schitterend schoolfeest!

Hoera! Na twee jaar zonder schoolfeest, was het op zaterdag 4 juni eindelijk zover! Genieten van een feest samen met alle ouders, grootouders, kinderen,...

Ter Ham Zomert met zomerbar, lekkere BBQ, Vlaamse kermis, springkastelen, smullen van suikerspinnen en een heerlijk dessertbuffet, schminkstand en een heus Kubb toernooi,... Een feest voor groot en klein.

Het was een fantastische editie, compleet met een stralende zon en al even stralende gezichten. Bedankt voor alle helpende handen, het maken van de lekkere desserten, maar bovenal bedankt om er samen met ons een spetterend feest van te maken! 

 

Team Ter Ham

20220423_100358.jpg

Ter Ham - Safety first!

Afgelopen zaterdag werd er op Ter Ham hard gewerkt. Samen met tien vrijwilligers hebben we het branddetectiesysteem over heel de school in orde gebracht. Dit was een werk dat voor corona gepland stond, maar nu pas terug is kunnen opstarten. Het kostenplaatje van deze werken was enorm hoog. Dankzij de steun van de firma GDW Security hebben we dit toch kunnen realiseren. Waarvoor onze oprechte dank. Er moeten nog wat dingen gefinaliseerd worden, maar we kunnen nu al fier zeggen dat de brandveiligheid op onze school op punt staat.  Langs deze weg wil ik ook al de vrijwilligers van zaterdag hartelijk bedanken om hiervoor tijd te maken.

 

Juf Kaat

IMG_8371.jpg

Rozeke ontmoet haar droomprins, clown Rocky!

Maandag 22 februari, deed ik mijn roze boa aan en wandelde ik het podium van Ter Ham op.
Achter het podium zag ik het geruite hemd en de typische groene pet van mijn maatje, Rudyke was er ook! Joepie!
Zijn rugzak vloog door de lucht, goede manieren, daar is nog werk aan :-)
Het was een vrolijk weerzien en hij vertelde dat hij nog even tof, fit en vitaal is.
Omdat ik een open boek ben, vertelde ik mijn geheimpje aan hem. Al durfde ik het niet zo goed te bekennen.
Ik ben al een tijdje verliefd op een clown, een hele bijzondere clown, clown Rocky!
Rudyke wilde me graag helpen om hem te ontmoeten en schakelde de hulp in van honderden Terhammertjes. We zouden met de hele school een groot feest voor clowns organiseren, alle leerlingen in een clownspak steken, dansen en zingen op de vrolijkste deuntjes, …. Maar dan moesten we hem nog opbellen, dat deden we met de hele school. Zijn clowneske stem galmde door de boxen toen ik op woensdag met bibbers in de benen zijn nummer vormde.

Het plan lukte, clown Rocky had tijd en heel veel zin om vrijdag naar ons feest te komen.
Hij zou zijn grote wagen inladen en richting Steenokkerzeel komen.
We versierden de poort, de speelplaats vulde zich met de meest kleurrijke leerlingen, de juffen uitgedost in felgekleurde outfits, een prachtig zicht. Alle kinderen mochten in groep naar de show gaan kijken, we dansten, toverden, genoten met volle teugen. Iedereen gelukkig.
En ik? Ik ontmoette eindelijk clown Rocky!

Rozeke
(Juf Sofie)

IMG-20220217-WA0003.jpg

Dikketruiendag

Op donderdag 17 februari was het voor de 18de keer “Dikketruiendag”.
We weten allemaal dat het klimaat verandert aan een snel tempo. Ook ons land blijft niet gespaard van de gevolgen. Denk maar aan de overstromingen vorige zomer…


Op 17 februari hebben we ons extra dik aangekleed. Juf Kaat had de verwarming enkele graden lager gezet. Om de dag goed te starten, hebben we met heel de school een gezamenlijke opwarming gedaan.

In de klas kwam het thema extra aan bod tijdens de lessen.

Enkele klassen werken al uitvoerig rond het thema afval en één van de spreuken was die dag dan ook: “Afval sorteren is het klimaat respecteren“. 
 

Wij maakten er alvast een warme-koude-dag van.

received_577620390013586.jpeg

Lezen is dromen met je ogen open!

Sinds vorig schooljaar zetten we extra in om als school het leesplezier en de leesbevordering bij de kinderen op te wekken. Plezier in lezen is hierbij het uitgangspunt. Zo ontstond vorig schooljaar al het project rond de “Droomhut”, een gezellige plek op school waar er in alle rust gelezen/voorgelezen kan worden. 

Deze week is het de Nationale Voorleesweek. Ook hier doen we als school met veel plezier aan mee! Juf Kaat stuurde een filmpje naar de juffen waarin ze een boek vertelt, met een bijhorende opdracht. Als de kinderen en de juffen er in slagen om goed voor te lezen, krijgen ze op het einde van de week een leuke verrassing.

 

Hebben jullie als ouders, grootouders, … ook zin om lid te worden van de voorleesclub? Neem dan zeker een kijkje op www.voorleesweek.be. Hier vind je allerlei boekentips en informatie.

 

Voorlezen heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van kinderen. Zowel op emotioneel, cognitief als sociaal vlak. Voorlezen draagt bij tot een betere taal- en leesvaardigheid van het kind. Hoe vroeger en regelmatiger kinderen worden voorgelezen, hoe groter de voordelen zijn.

 

We wensen jullie alvast veel leesplezier!
Hou zeker onze website in de gaten! Er komen vast en zeker leuke foto’s tevoorschijn! 

20210302_114545_HDR_edited.jpg

Wist je al…………Ter Ham heeft er een fijn plekje bij!.

Vanuit een traject rond begrijpend lezen besloten we met ons team om eerst rond GOESTING in lezen te werken.

Door de twee nieuwe klasjes in de tuin was er geen plaats meer voor ons tuinhuisje. Met de hulp van onze ouderraad konden we dit verplaatsen. We hadden meteen al wat ideetjes voor een nieuwe bestemming van dit huisje.
 

Maart is “boekenmaand” en dit jaar is het thema “Feest”. Wij vonden dit het ideale moment om het huisje in te huldigen als gezellige leesplek. Voor de start van de boekenmaand werkten we een spel uit waarbij de kinderen een puzzel moesten oplossen om zo de weg te vinden naar onze leeshut. Elke klas kreeg haar moment om naar deze plek te trekken en in de “hut” lag voor hen een geschenk. Elke juf koos een boek waarrond ze deze maand allerlei leuke activiteiten zullen uitwerken. Alle kinderen kunnen naar deze plek met de juf om er zelf te gaan lezen of er te
luisteren naar verhalen die de juffen voorlezen. Er staan nog andere leuke activiteiten rond boeken en lezen op het programma. Jullie zullen er geregeld foto’s van op de website terugvinden.

Goesting in lezen is natuurlijk niet alleen belangrijk tijdens de boekenmaand. We willen dat dit een plekje wordt waar onze kinderen tijdens de speeltijden zich rustig kunnen terugtrekken om er te gaan lezen. Onze tuin is na de bouwwerken terug heraangelegd en het gras moet nog wat aansterken.

Wij hopen dat na de paasvakantie de leeshut helemaal geïntegreerd is tijdens de speeltijden. In de loop van deze maand komt er nog een kleine wedstrijd waarbij de kinderen een naam mogen bedenken voor deze nieuwe, gezellige plek. Ons vorig boekenhoekje op de speelplaats zal vanaf dan een spelletjeshoek worden. Op die manier kunnen de kinderen zich op een fijne manier ontspannen.
 

Haal de boeken maar boven, want lezen dat is echt wel een feest!
Alleen hebben we soms een klein duwtje nodig om dat feest te ontdekken.

2020-2021_THrockt_oktober11.jpg

Afsluiten van de oktobermaand...

Afsluiten van de oktobermaand
Herinneren jullie dat we bij de start van de maand oktober een kale boom in Ter Ham hadden staan?
Wel nu, die hebben we met z’n allen mooi gemaakt.
In alle klassen werden mooie bladeren geknutseld en elfjes (korte versjes) bedacht die er nu in pronken.
Tijdens het slotmoment zongen we samen ons oktober droomboomlied en rockten wij nog een keer samen op de tonen van ‘Jeruzalema’.

Het schoolteam

2020-2021_AL_THrocktoktober02.jpg

Ter Ham "rockt" in oktober.

Oktober ging vlotjes van start en bij deze nieuwe maand hoort ook een nieuwe uitdaging! 
De dagen worden donkerder en bomen verliezen hun blaadjes. 
Ook hier op school staat een kale boom en dat vinden we maar somber, dus is het tijd om aan de slag te gaan. 
Elke klas maakt enkele mooie bladeren die we in onze boom kunnen hangen. 
Zo krijgen we een mooie herfstboom. 
Sommige klassen gaan zelfs de uitdaging van een elfje aan.  
Weet jij wat een elfje is? 
Neen? 
Kom dan zeker een kijkje nemen in onze boom. 

2020-2021_KL_kleinnieuweklassen01.jpg

Nieuwe lokalen

Nieuwe klaslokalen voor onze kleuters


Wist je dat we tijdens deze vakantie met man en macht gewerkt (laten) hebben om twee nieuwe lokaaltjes in onze tuin te plaatsen? 

De oude gebouwtjes hadden hun tijd gehad en na een lange aanlooptijd kregen we uiteindelijk een "GO" om deze lokaaltjes te bouwen. Onze ouderraad kon het tuinhuis nog recupereren en verplaatste het. Het krijgt binnenkort een nieuwe functie..
De nieuwe lokalen gaan de thuisbasis worden van de kleuters van de tweede kleuterklas van juf Petra en juf Ine.
We zijn er zeker van dat ze er vlug "een thuis" van zullen maken voor uw kleuter.
Wij zijn alvast superblij met deze nieuwe lokalen.

Meester Pol - juf Kaat

2020-2021_OR_gras15.jpg

Handen uit de mouwen - groene vingers

Handen uit de mouwen - groene vingers

Tijdens de vakantie lieten we twee nieuwe klasjes bouwen in de klas. Elders op de website kan je lezen hoe dit groeide. Wij zijn alvast heel blij met de nieuwe lokalen. En de juffen en onze kindjes van de Nellie&Cezarklas en de BorisBeerklas ook!

De vrachtwagens en kranen die de klasjes plaatsten, hadden wel flink huis gehouden in onze mooie, groene tuin. De wortels van hoge taxusstruiken werden uitgegraven en de putten weer aangevuld met aarde. De uitgegraven grond voor het plaatsen van de regenwaterput werd mooi verspreid over het terrein.

Maar wat bleek? Bij het maken van de putten waren heel veel stenen aan de oppervlakte gekomen. Geen ideaal terrein om een mooi grasveld op aan te leggen. Twee leden van de ouderraad woelden ter voorbereiding op de strapdag de grond al om met een minitractor en haalden massa's stenen uit de grond.
 
In overleg met "Tuinen Wees" werd zaterdag 19 september afgesproken om het terrein verder te egaliseren en er de laatste stenen uit te halen. Gelukkig kwamen veel helpende handen opdagen: leden van de ouderraad, leerkrachten, vrijwilligers en leden van het schoolbestuur: een bonte bende! Er werd hard gewerkt en er leek schier geen einde te komen aan de stenen die steeds opnieuw opgewoeld werden... maar na een tijd lag het terrein er mooi vlak en "steenvrij" bij.. 

Tegen de middag kon het gras gezaaid worden in de poederdroge grond. En dan was het alleen nog maar wachten op de regen.. Die hebben we in de dagen nadien ten overvloede gehad! De eerste grassprietjes hebben ondertussen hun kopje al boven de grond gestoken. Binnenkort kleurt deze schrale grond weer groen. In de lente kunnen we weer ravotten op nieuwe gras.

Hartelijk dank aan alle helpers! Zonder jullie was het niet gelukt.
Een bijzondere dank aan "Tuinen Wees", die alles coördineerde en het hele project sponsorde.
Meester Pol 

IMG_1329.jpg

Ter Ham "Rockt" in september...

Een mooie 1 september 2020 - eindelijk mag iedereen weer samen naar school!...

Terwijl de zomerzon ontwaakt, de dj op het dak klimt, polsbandjes en drankjetons aan de poort worden gezet en ballonnen de ingang doen knallen, druppelen de eerste kinderen de school binnen.
Lachende snoetjes, joelende kinderen, een sneldrogende traan en echte hitmuziek zetten het schooljaar '20-'21 in! Geurend naar ontsmettingsmiddel en een restje zonnecrème zijn de terhammertjes klaar om een schooljaar lang te rocken!

Nieuwe klassen worden gevormd, nieuwe leerlingen worden warm welkom geheten, juffen ontdekt,…
We leerden elkaar beter kennen.
We gingen als vriendjes de straat op om voertuigen te observeren en nadien schilderden we samen.
In de kring werd er gepraat over Jezus, we ontdekten elkaar via leuke weetjes.
Sommigen smulden samen van lekkere zelfgemaakte ijsjes.
Kleuters gingen op zoek naar de steen van Max.

Heel wat klassen liepen dagelijks en trainden samen om de mijl per dag te lopen: samen sterk!
De spelkoffers werden ingezet om het samen spelen te bevorderen.
Naamgedichten en portretten werden voor elkaar gemaakt.

Zo zie je maar! Groepen gevormd! Wij zijn helemaal klaar om het schooljaar te laten rocken!

Juf Lien - Juf Ine - Juf Marleen - Juf Sofie

bottom of page